AFSTAMNING

Seebach er ud af en fantastisk morstamme, der har givet en lang række succesfulde topdressurheste. Moren Atterupgaards Dicte (e.Caprimond) er kåret i RDH og er selv B-hest i dressur, og var finalist ved unghestechampionatet og i DSA. Hun er foruden Seebach også mor til den kårede hingst Fassbinder (e.Fürst Heinrich). Dicte er udnævnt som elitehoppe i en alder af blot 11 år ud fra hendes fine egenpræstationer samt hendes tre først afkom, der er resulteret i to kårede hingste og en RDH-hoppe.

Mormoren Doreen EDS (e.Donnerhall) har opnået guldmedalje for afkom. Doreen er mor til A-hesten Atterupgaards Cassidy, der er helbror til Atterupgaards Dicte, og der under Cathrine Dufour har vundet guld ved EM, NM og DM. Cassidy har ligeledes vundet DSA-finalen for 4-års, været unghestechampionatsfinalist og A-finalist ved UVM i Verden.
 
Doreen er ligeledes mor til B-hesten Atterupgaards Dido, kåret med sølvmedalje, egnethedstestvinder, unghestechampionatsfinalist og dobbelt DSA-finalist samt DSA-kvalifikationsvinderen Atterupgaards Redford begge efter Royal Hit. I stammen findes også B-hesten Atterupgaards Wellington (e.Welt Hit II), der har været udtaget som reservehest ved UVM.

Doreens mor Parodie (e.Pik Bube) er kåret i DH og tildelt broncemedalje for afkomssamling.
Seebachs far Sandro Hit topper DV's indeksliste for avlshingste og er far til en lang række medaljehopper, championatsheste og S-heste samt over 180 kårede hingste.

 Doreen EDS & Guld for afkomssamlingDoreen

Atterupgaards Dicte
Atterupgaards Dicte

Atterupgaards Cassidy
Atterupgaards Cassidy

Atterupgaards Dido
Atterupgaards Dido

Atterupgaards Dallara
Atterupgaards Dallara

(Atterupgaards) Fassbinder
Atterupgaards Fassbinder

Atterupgaard | Atterupvej 11, 4174 Jystrup - Denmark | Tlf.: +45 40408110 | kristine@atterupgaard.dk