ATTERUPGAARD

Atterupgaard er et familiestutteri, der har avlet Dansk Varmblodsheste siden 1992. Gården er beliggende i naturskønne omgivelser på Midtsjælland og råder over et stort moderne ridehus m. fiberbund, to udendørsbaner samt fantastiske stalde, løsdrifte og godt 70 tdr. land udlagt til folde.

Den daglige drift af stutteriet foretages af Kristine Munch Sinding som er uddannet inseminør. Ansat som rytter på fuldtid er Selina Hundstuen Solberg og hun er ansvarlig for uddannelsen af hestene. Ligeledes på fuldtid er Christine Louise Maagaard Rohde ansat som ungheste-rytter/groom og Frederikke Hoffmann Timmol  er vores staldansvarlige/hestepasser). Kenn Toftager Larsen er Atterupgaards helt uundværlige altmulig mand. Michael Sinding er hestedyrlæge (medejer af Højelse Hesteklinik) og eksamineret træner. Han står for dyrlægearbejdet, rider et par af hestene samt hjælper til ved kåringer, championater og lignende.
Line Bøgelund Lyngsie Andersen ansat som ungheste-rytter på deltid og derudover har vi en mindre flok af uundværlige weekend medarbejdere. Katrine Sandholt Møller tager sig af alt vores web samt Facebook og er tidligere rytter på Atterupgaard. 
 
Danmarksmester Atterupgaards Orthilia
 
Alle hestene fodres individuelt med kvalitetsfoder fra Equsana samt rigelige mængder wraphø. Alle heste får et dagligt vitamintilskud, når de går på sommergræs.
I folingssæsonen er de drægtige hopper videoovervåget og udstyret med det avancerede folingsalarmsystem C6 Birth Alarm. Alle heste vaccineres halvårligt mod influenza- og herpesvirus og årligt mod stivkrampe. Alle avlshopper vaccineres desuden i 5. 7. og 9. drægtighedsmåned mod herpesvirus og mod influenza og stivkrampe en måned før forventet foling.

Ridehestene tilses jævnligt af kiropraktor og alle heste får raspet tænder regelmæssigt fra de er omkring 2 år gamle.
Vi lægger stor vægt på hver enkelt hests sundhed og går meget op i individuel træning. Derfor er korrekt ridning og uddannelse af vores ligeledes vigtigt for os.

Vi har igennem tiden haft mange dygtige ryttere ansat på Atterupgaard.
Henrik Palm Toft (2012-2013)
Maria Falkner Hansen (2010-2012)
Selina Hundestuen Solberg (2009-present)
Katrine Sandholt Møller (2006-2010)
Louise R. Poulsen (2004/2006)
 
Atterupgaard

DoreenDoreen  

Danmarksmester 2016 Atterupgaards Cassidy Atterupgaards Cassidy 

Atterupgaards OililyAtterupgaards Oilily

Atterupgaards KingstonAtterupgaards Kingston

Atterupgaards Final KissAtterupgaards Final Kiss

Atterupgaard | Atterupvej 11, 4174 Jystrup - Denmark | Tlf.: +45 40408110 | kristine@atterupgaard.dk