NYHEDER 2017

Her bringer vi på ca. månedsbasis nyheder fra Atterupgaard.

Følg Stutteri Atterupgaard på Facebook - hvis du vil opdateres løbende.

Føl 2017 galleri - opdateres løbende.
2. maj. 2017
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy sejre i både GP og GP kür ved CDI4* i Hagen 2017 med 80,2% i küren - wow! Kæmpe stort tillykke. 
15. april 2017
DV region 2 inviterer til Avlerdag hos os på Atterupgaard d. 20. maj 2017 - sæt kryds og læs mere på H2R og DV region 2 hjemmeside.
 
http://www.horse2rider.com/seneste/latest/2017/4/15/region-2-inviterer-til-avlerdag-p-stutteri-atterupgaard 
 
11. april 2017
Vi har netop modtaget denne fine gave fra Blue Hors - et flot billede af dejlige Atterupgaards Mildura SRDH e. BH Zack/Lord Sinclair. Mildura blev Årets 2 års hoppe i 2015, tildelt opdrættermedalje i sølv i 2016 og blev solgt på DV's forårs elite auktion i Herning 2017. Vi takker mange gange for gaven - sikke en fin gestus.
 
2. april. 2017
Atterupgaards Molberg e. Michellino/Rambo og Marcela endte på trods af udfordringer i küren som nr. 12 med +74% i World Cup kür finalen i Omaha. Stort tillykke.
 
25. marts 2017
Genforenet med denne stjerne - aka Atterupgaards Orthilia. Hende og Agnete har netop vundet Deres stævne debut med 75,3% i GP'en og +76% i GPS i Holte.
 
 
19. marts 2017
Ny Equsana video starring Atterupgaards Teracotta e. Krack C og Atterupgaards Lorelei e. Smarant. Den r godt nok fed og tak for en skøn dag sammen med Equsana´s prof. team.
18 mar. 2017
Sidsel Mørkenborg Riis og Atterupgaards Touché e. Tuschinski/Gribaldi har idag debuteret i LA4 i SLR og det blev til sejr med hele +74%

15 mar. 2017
Atterupgaards Botticelli e. Benetton Dream/Caprimond er på baggrund af hans flotte resultat og præstation i Herning nu færdig kåret i Deu. Oldenburger Verband. Kontakt os endelig ang. bestilling af sæd og evt. fremvisning af vores Botticelli føl. Vi venter hele seks stk's og vi glæder os til at møde hans første årgang.


12. mar. 2017
Det blev til en super flot 2. plads i årets Unghestechampionat til Selina og Botticelli. De var blot 0,3 point fra vinderen og vandt testrytter klassen.
Michael og Mandalay blev samlet nummer 9 og som dagene er gået har de rykket støt opad i klassementet Vi er utrolig glade for de fine resultater - som var over al forventning! Tak for opbakningen til alle som har skrevet, klappet eller blot krydset fingre.
12. mar. 2017
Molberg og Marcela har kvalificeret sig til World Cup finalen i Omaha, USA

5. mar. 2017
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall har været total top seje i Doha, Qatar hvor de begge dage har været lige i hælene på verdens nr. 1 Isabell Werth. I küren kom de over de magiske 80% - fantastisk. Stort tillykke!!

5. mar. 2017
Man må sige at det pt. virker til at Atterupgaard hestene er klar til Herning. Selina og Botticelli vinder i Hvalsø med +78%, Michael og Mandalay nr. 2 med +77% og Don Ferrante og Michael Søgaard nr. 3 med +74%. Don Ferrante og Michael Søgaard er forresten nu også at finde på startlisten i Herning.

3. mar. 2017
Atterupgaards Mandalay BRDH e. Stedinger/Lord Sinclair vandt den flotte vandrepokal fra Den Sjællandske Hesteavlsforening i 2016, da hun blev bedste hoppe ved egnethedstesten. Hendes to helsøstre Minelli SRDH og Mahonia BRDH har tidligere vundet pokalen og Atterupgaards Dido SRDH e. Royal Hit/Donnerhall har ligeledes vundet den. Vi glæder os over at den for fjerde gang pynter i vores rytterstue.

26. feb. 2017
Efter en flot tur i MB1 til +70% kan seje Atterupgaards Ophelia e. Belissimo M/Gribaldi (mor Atterupgaards Orthilia) og Selina nu kalde sig for Distriktsmestre. 

22. feb. 2017
Fantastic opportunity to join the team at an ambitious top level dressage stud farm vest of Copenhagen.
The primary role is the daily stable management and the daily care and management of the horses (foals, youngsters, broodmare, riding/comp. horses). This is a private stable/stud farm, friendly but professional standards with all facilities in beautiful surroundings.
Fulltime position Monday-Friday 07.30-16. Accommodation is possible.
We are looking for an honest and respectful person who has experience with handling foals and youngsters with considerable horsemanship skills, and the highest necessary standards of care and attention.
Send your application and/or contact Kristine for more information via PM, phone 0045 40408110 or on mail kristine@atterupgaard.dk.

Super mulighed for at blive en del af vores team på Stutteri Atterupgaard.
Vi søger en staldmedarbejder som vil være ansvarlig for den daglige pasning af vores dejlige heste. Det er en fuldtidsstilling - mandag-fredag 07.30-16.
Vi søger en ærlig og respektfuld person som har erfaring med håndtering af føl, plage og ungheste samt besidder gode horsemanship evner. Send din ansøgning eller kontakt Kristine for mere info via PM, tlf. 0045 40408110 eller på mail kristine@atterupgaard.dk

5. feb. 2017
Endnu en flot sejr til Sidsel Mørkenborg Riis og Atterupgaards Touché - idag med imponerende 77%
Sidsel Mørkenborg Riis var ligeledes til start på vores dejlige Atterupgaards Capirossi e. Caprimond/Stedinger og det blev det sejr i MB0 med 70%
Vores dejlige vallak Atterupgaards Tuché e. Tuschinski/Gribaldi ud af Atterupgaards Orthilia vandt idag hans stævne debut med flotte 75% under hans rytter Sidsel M. Riis. 

4. feb. 2017
OL hoppen Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/Donnerschlag (Tille) er kommet hjem til Danmark, da hun er blevet solgt til den danske landsholdsrytter Agnete Kirk Tinggaard. Vi siger tak til Fiona for alle de smukke oplevelser hun har givet os i selskab med Tille og vi ser frem til endnu flere sammen med Agnete. Dejligt at hun er solgt til Agnete i DK - når nu hun skulle videre.

31. jan. 2017
På Rid Bedre TV kan I snart se første afsnit om hvordan vi miljø træner vores heste her på Atterupgaard.

27 jan 2017
Atterupgaards Dallara e. Sandro Hit/Caprimond ud af Atterupgaards Dicte og helsøster til Atterupgaards Seebach topper endnu engang DV´s dressur index. Dallara´s bror (Atterupgaards) Fasbinder e. Fürst Heinrich/Caprimond ligger nummer tre på hingstenes dressur index og er den højst placerede dansk avlede hingst.
På billedet har vi markeret alle de andre lækre Atterupgaard damer som er placeret i top 20.

22. jan. 2017
Skønne Atterupgaards Minelli ESRDH e. Stedinger/Lord Sinclair ud af vores eminente Atterupgaards Miranda er blevet udnævnt til Elitehoppe. Minelli er således 3. generation af elitehoppe på Atterupgaard.
Dette er hun på bl.a. på baggrund af egen resultater og resultater opnået af Atterupgaards Kawasaki e. Krack C og Atterupgaards Trampedach e. Tuschinski

22. jan. 2017
Super stævne weekend for flere dejlige Atterupgaard heste.
Final Kiss e. French Kiss/Diamond og Cathrine Dufour vandt MA1 i Helsinge med 75%. Selina vandt LA1 med hele 79% på O2 e. Belissimo M/Gribaldi og blev nummer to på lækre Botticelli e. Benetton Dream/Caprimond med 77%. Ved landsstævnet i Esbjerg gjorde Wolfgang e. Welt Hit II/Lord Sinclair og Laura flot figur i stor tur. Stort tillykke til alle de dygtige ryttere.

8. jan. 2017
Wauw kæmpe stort tillykke til Cathrine (og Atterupgaards Cassidy) med den flotte pris som Bestsellers OL håb. 

4 jan. 2017
Vi har idag besøg af Rid Bedre TV som laver et indslag om den måde vi miljø træner vores unge heste på - glæd jer.
På videoklip og billeder ses Botticelli og Mandalay som arbejder på at blive mentalt klar til Unghestechampionats finalen i Herning til marts.
 
 
 
Atterupgaard | Atterupvej 11, 4174 Jystrup - Denmark | Tlf.: +45 40408110 | kristine@atterupgaard.dk