NYHEDER 2017 / NYHEDER 2014

NYHEDER 2014

Her bringe vi løbende nyheder fra Atterupgaard og om Atterupgaard avlede heste.

14. Dec. 2014
Seebach´s dejlig lillebror Atterupgaards Botticelli e. Benneton Dream/Caprimond/Donnerhall blev I weekenden udtaget til Dansk Varmblods Hingstekåring I Herning 2015. Jubii!
Hans mor ERDH Atterupgaards Dicte er mor til både Atterupgaards Seebach e. Sandro Hit og Atterupgaards Fassbinder e. Fûrst Heinrich og hun er selv helsøster til Atterupgaards Cassidy. Vi må knibe os selv i armen for at forstå hvor velsignede vi er, over at have en så fantastisk hoppe som Dicte. Hun har nu fået udtaget tre hingste til Herning - hvor de to so far er blevet kåret. Vi glæder os til at fremvise Botticelli til marts.
Billedet af Botticelli er fra vores Åbent hus i sommers - fotograf Sanne Svendsen.


12. Dec. 2014
Smeyers Molberg (tidl. Atterupgaards) e. Michellino/Rambo og hans rytter Marcela har ved CDI5 I Salzburg redet sig til en flot placering som nr. 2 i GP. Equipagen ligger pt. nr. 32 på verdensranglisten og Molberg er den tredje bedst placerede DV hest i verden. Vi er stolte og stort tillykke til equipagen.
20. Nov. 2014
Atterupgaards Dido har med sin rytter Adrienne vundet US amatør mesterskabet ved The US dressage finals 2014 med flotte 71,5%. Dido var ligeledes den højst scorende FEI hoppe ved hele stævnet. Stort tillykke til Adrienne og hvor er vi stolte!
Adrienne
 
10. Nov. 2014
De to tvilling søskende (embryo transfer) medalje hopper Fiontina og Fiontini e. Atterupgaards Fassbinder/Romanov, avlet og ejet af Hanne Lund og Henrik Hansen - har vundet e-testen I dressur I henholdsvis region 2 og region 6.
Fiontini blev flot fremvist af Joachim Thomsen og sejrede med flotte 915 point. Hoppen har i år haft føl og modtager derfor 25 ”bonus” point. Fiontina blev fremvist af sin vanlige rytter Severo Jurado fra Helgstrand Dressage og de sejrede med hele 965 point og modtog ligeledes 25 ”bonus” point da hun ligeledes har fået en skønt føl i år. Stort tillykke!!
Fiontini & Joachim Thomsen
 
3. Nov. 2014
Atterupgaards Cassidy og Cathrine Dufour sejrede I U25 (Inter II) Ecco Cup´en ved landsstævnet på Heslegård og dette I imponerede stil med hele 77,7%! Wauw! Ikke nok med det så gentog de den imponerende stil i søndagens U25 (GP) og sejrede igen med hele 77,6%. Kæmpe stort tillykke til Cassidy og Cathrine og vi glæder os til at følge jer Internationalt i 2015.

1. Nov. 2014
Wagga Wagga og Selina var i denne weekend en del af det vindende hold ved distriktsmesterskaberne i distrikt 3 som blev afholdt i Hvalsø Rideklub. De leverede en flot tur til 72% - Stort tillykke!!

1. Nov. 2014
Atterupgaard hestene leverede flotte resultater ved distiktsstævnet i Karlslunde Rideklub.

17. Okt. 2014
Den eminente guldmedajle hoppe Fiontina e. Atterupgaards Fassbinder/BH Romanov vandt i overbevisende stil 4 års championatet med et flot gennemsnit på 9,5 – Wauw! Stort tillykke til ejer & avler Hanne Lund og Henrik Hansen samt rytter Servero Jurado fra Helgstrand Dressage.


16. Okt. 2014
Seebach og Kawasaki havde kvalificeret sig til DRF 4 års championats finale I Odense ved at blive henholdsvis nr. 1 og 2 ved mellemrunde øst.
Vi havde dem begge med til Odense og Kawasaki gjorde flot figur med bl.a 9 i trav. Han havde lidt svært ved at være helt afslappet i de store omgivelser og det gik lidt ud over skridten. Vi er dog meget tilfredse med ham og han var generelt super cool og nem at have med. Efter tirsdagen kvalifikation var Seebach tydeligvis ikke sig selv og vi fik onsdag morgen bekræftet at han ikke var helt ren gående efter en tur i longen. Vi trak Seebach fra resten af konkurrencen. Super ærgerligt men Seebachs helbred er dog trods alt absolut top prioritet.

Atterupgaards Kawasaki. Fotograf: Suzanne von Bornemann

5. Okt. 2014
Atterupgaards Trampedach e. Tuschinski/Stedinger/Lord Sinclair (mor SRDH Atterupgaards Minelli) har med sin dygtige svneske rytter Fanny Kokotsaki opnået flotte placeringer ved 5 års Breeders Tophy finalen på Flyinge. Trampedach´s lillebror er Kawasaki e. Krack C som i uge 42 er finale deltager i det danske 4 års championat.

Vi ønsker stort tillykke og glæder os til at følge dem i fremtiden!
Nyd lidt video af den flotte equipage nedenfor.

1. Okt. 2014
Kunne du tænke dig et fritids job med skønne heste? På Atterupgaards søger vi løbende friske søde folk, som kunne tænke sig et weekend fritidsjob hos os J
Minimums alder er 18 år og det er en fordel at have bil da vi bor lidt ude på landet.
Hvis du vil høre mere om jobbet - så ring til Kristine på tlf. 40408110.

21. Sep. 2014
I weekenden løb mellemrunden i DRF championatet af stablen og Selina havde særligt travlt om søndagen, hvor hun havde hele 5 4-års heste til start. Alle heste levere flotte turer og Seebach vandt 4 års mellemrunde øst med flotte 8,9 point og Kawasaki blev nr. to med 8,4. Begge drenge er hermed kvalificeret til finalen, som afholdes i Odense Kongres Center i uge 42.
KawasakiSeebach
OpheliaO2
O2Capirossi

21. Sep. 2014
Michael og Atterupgaard Sting e. Stedinger/Donnerschlag/Rambo var i weekend en del af det sølvvindende hold fra MSR ved DM for hold i Middelfart Rideklub. En meget flot hold præstation og stort tillykke til Sidsel, Linda, Michala og Michael.
 
16. Sep. 2014
Vores fine 4 års hoppe Atterupgaards Lorelei e. Samarant/Romanov er solgt til Pernille Krûmmel - vi ønsker stort tillykke og glæder os til at følge jer.


14. Sep. 2014
Fiona Bigwood og Atterupgaards Orthilia havde i denne weekend GP debut ved et nationalt stævne i England og det blev til en overbevisende sejr med imponerende 75,5% - Wauw! Virkelig en fantastisk nyhed og stort tillykke til Fiona og hendes team.
 
13. Sep. 2014
Junior eqiupagen Atterupgaards Wellington e. Welt Hit II/Donnerhall og Celine Silfen havde en meget flot debut sammen og de vandt MB1 med hele 74,6% i Ballerup Rideklub. Tillykke!
 
12. Sep. 2014
Cathrine og Atterupgaards Cassidy var en del af det flotte gallashow i anledningen af Garderhusarregimentets 400 års jubilæum. Se lidt video af den smukke equipage fra det flotte show nedenfor.
8. Sep. 2014
Atterupgaard heste klar til mellemrunden.
4 år heste:
Atterupgaards Foxtrot e. For Compliment/Gribaldi (Michael Søgaard)
Atterupgaards Kawasaki e. Krack C/Stedinger (Selina H. Solberg)
Atterupgaards Mifune e. Sir Donnerhall/Lord Sinclair (Selina H. Solberg)
Atterupgaards O2 e. Belissimo M/Gribaldi (Selina H. Solberg)
Atterupgaards Ophelia e. Belissimo M/Gribaldi (Selina H. Solberg)
Atterupgaards Seebach e. Sandro Hit/Caprimond (Selina H. Solberg)
5 års heste:
Atterupgaards Capirossi e. Caprimond/Stedinger (Selina H. Solberg)
Atterupgaard O2
 
7. Sep. 2014
Selina og Kawasaki var til start i 4 års DRF Championats kvalifikationen i Nordvest Sjællands Rideklub. De opnåede bl.a. 9 i galop og fik en samlet sum på 8,0 og er dermed videre til mellemrunden om 14 dage.
Atterupgaard Kawasaki
 
3. Sep. 2014
Endnu en flot sejr i MB0 til Selina og Wagga Wagga. Denne gang i Fakse Rideklub hvor Deres fine ridt blev bedømt til 71,5%, hvilket betyder ar Wagga Wagga nu er B-hest.
Atterupgaards Wagga Wagga
 
31. Aug. 2014
Atterupgaards Mahonia e. Stedinger/Lord Sinclair fik en flot bronzemedalje ved Dansk Varmblods Eliteskue. Tak for nogle hyggelige dage!
Atterupgaards Mahonia
 
26. Aug. 2014
Selina og Wagga Wagga fik en flot debut i MB0 i Vindinge Rideklub. Det blev til en overbevisende sejr med flotte 70,5 procent.
  
18. Aug. 2014
I weekenden var der Horse Festival med hoppekåring og følskue på Vallensbæk Ridecenter.
3 årige Atterupgaards Mahonia e. Stedinger/Lord Sinclair blev dagens bedste dressurbetonede hoppe med bl.a. 9 i type, trav og helhed. Hun modtog en flot trense sponsoreret af Horseline og en fin invitation til Eliteskuets medaljekamp.
Lørdag morgen fremstillede vi de to skønne 2 års tøser Atterupgaards Mandalay e. Stedinger/Lord Sinclair og Atterupgaards O´Hara e. Benneton Dream/Gribaldi. Mandalay fik mest af alt vist hendes eminente trav og blev udtaget til Eliteskuet. Vi håber at hun vil vise lidt mere galop når vi kommer derover.
Søndag blev Atterupgaards Cooper e. Charmeur/Gribaldi udnævnt som tredje bedste hingsteføl og reserve til Eliteskuet. Atterupgaards Demeter e. San Amour/Caprimond/Donnerhall blev udnævnt som tredje bedste hoppeføl og er ligeledes reserve til Eliteskuet.
Vi skulle have fremstillet vores flotte samling af afkom efter ERDH Atterupgaards Dicte e. Caprimond/Donnerhall/Pik Bube. Desværre havde Seebach pådraget sig en mindre skade under tapning og derfor måtte vi melde samlingen fra.
Tak for skøn men blæsende/våd weekend, fyldt med mange dejlige heste og avlere fra det Sjællandske.
Atterupgaards Mandalay
 
16. Aug. 2014
Michael Søgaard havde Atterupgaards Foxtrot e. For Compliment/Gribaldi (Mor: Att. Odessa) til start ved 4 års og de kvalificerede sig til mellemrunde. Stort tillykke! Michael og Kristian købte Foxtrot som føl på DV´s Elite auktion og Foxtrot blev i sin tid Dagens bedste hingsteføl i region 1.
3. Aug. 2014
Dagen efter vores Åbent Hus arrangement skulle vi tidligt op og til Lolland. For at ride DRF 4 års Championat med tvillingerne Atterupgaards O2 og Ophelia e. Belissimo M/Gribaldi. Begge piger var rigtig søde og gik videre til Mellemrunden. O2 opnåede 8,12 og Ophelia 8,52 samt en placering som nr. 5.
Vi havde igen selskab af Charlotte Mogensen (www.horse2rider.eu) og Charlotte havde medbragt sit video kamera. Se video af begge piger nedenfor :)
2. Aug. 2014
Tusinde tak til alle som besøgte os ved vores Åbent Hus 2014. I kan se en masse flotte billeder fra dagen her, eller på vores Facebook side (Stutteri Atterupgaard). Den dygtige fotograf er Sanne Svendsen.
Charlotte Mogensen fra www.horse2rider.eu var på pletten ved arrangementet og har lavet den fine video nedenfor med indtryk fra dagen.
Vi har mere video som venter på at blive lavet - så der vil løbende komme fine videoer fra dagen.
En kæmpe tak skal lyde til alle de flittige hjælperer – uden jer var det aldrig gået!
Stor tak til Rune Willum Hansen for at komme og kommenterer hestene under fremvisningen. Ligeledes tak til vores to ”gamle” ryttere Maria Falkner Hansen og Katrine Sandholt Møller. De havde på dagen taget test-rytter rollen til sig og de fremviste hver to uge heste, som de blot havde siddet på dagen før.
Til sidst et stort tillykke vinderen af Seebach bedækningen og alle vinderne af de flotte præmier fra vores fantastiske sponsorer!
17. Juli 2014
Så er der billeder af alle årgang 2014 føllene - se dem i galleriet nedenfor.
De flotte billeder er taget af vores faste fortograf Sanne Svendsen. Find Sanne Svendsen Photography på Facebook.
11. Jul. 2014
Top equipagen Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall og Cathrine Dufour har i dag vunder World Dressage Masters U25 klassen under Falsterbo Horseshow i Sverige. De sejrede med 71,7 procent og det må man da sige er en klasse debut for equipagen på International GP niveau. Stort tillykke til Cassy og Junior :)
Falsterbo 2014
Faslterbo 2014        Fasterbo 2014
 
7. Jul. 2014
Vores fantastiske hoppe Atterupgaards Dallara er solgt til Mount St. John Equestian i England. Dallara er helsøster til Fløjhingsten Seebach og hun ligger nr. 1 på dressurindex listen i Dansk Varmblod for 2013. I 2013 opnåede hun hele 89 procent i 4 års og kvalificerede sig til unghestechampionats finalen i Herning. Vi har to dejlige hoppeføl efter Dallara og derfor fik Emma lov til at købe Dallara til trods for at hun faktisk ikke var til salg. Vi ved at Emma og hendes team vil passe hende til perfektion og at hun får en skøn tilværelse på Mount St. John.
Dallara
24. Jun. 2014
Dejlige Donna Davina e. Don Schufro/Landtinus er i dag blevet hentet af sin nye glade ejer Amalie Christensen, DK. Stort tillykke med den fine dame og alt held og lykke fremover :)
Donna Davina
 22. Jun. 2014
Dagen bedste 3 års dressurbetonede hoppe, blev ved DV kåringen i Ringsted den yndige Atterupgaards Tallulah e. Fassbinder/Sandro Hit/Feinbrand. På billedet flankeres den smukke pige af sin ejer Mette Andersen og avler Kristine Munch Sinding. Tallulah gik en forbilledlig rideprøve (dagens højeste 3 års prøve) under Selina Solberg og fik bl.a. 8.5 i trav, galop, ridelighed og kapacitet - samt en invitation til Eliteskuet :)
Atterupgaards Tallulah
Vi havde ligeledes smukke Atterupgaards Dawn e. Jazz/Caprimond/Donnerhall gik dagens næstehøjeste 3 års rideprøve og blev kåret i RDH med flotte karaktere.
Hun blev op rangeret som nr. 3 og gik præcis ikke med til Eliteskuet. Lidt øv, men hun er stadig en fantastisk stjerne i vores øjne og vi glæder os til 4 års championat næste år :)

20. Jun. 2014
Der er kommet flere fine føl til Verdenen :)
Atterupgaards Olivia e. Donnerschlag/Rambo har fået en meget fin Seebach hoppe. Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/Donnerschlag har via embryo transfer fået to skønne hingste efter Charmeur.

16. juni 2014
Capirossi & Selina er stadig med i spillet om en UVM billet og de skal nu deltage i den endelige udtagelse på Vilhelmsborg d. 22. juli 2014. Vi er utrolig glade og stolte over at være med så langt i udtagelsen :)
Atterupgaards Capirossi
11. Jun. 2014
I dag blev den fantastiske Stats Præmie Brillantrings hoppe Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/Donnerschlag en stolt mor til to Stats præmie aspiranter i det Tyske Oldenburger Verband. Tvillingerne (født via embryo transfer) Atterupgaards O2 & Atterupgaards Ophelia e. Belissimo M/Gribaldi blev begge tildelt den flotte titel og oven i hatten blev Atterupgaards O2 udtaget til Eliteskuet i Rastede. De to unger piger gjorde flot figur under rytter med dagens to bedste rideprøver. O2 opnåede bl.a. 9 for hende super galop og Ophelia 9 for hendes dejlige trav.
En dejlig eftermiddag ved HP Horse i Hillerød :)
Atterupgaards Orthilia 4 år

6. Juni 2014
Vi er så heldige at berider og medlem af Dansk Varmblods avlsledelse Bjarne Nielsen, har takket ja til at komme og kommentere vores heste mens de fremvises under vores Åbent Hus d. 2. august.
Vi håber derved at få ekstra demission i showet, med mere direkte fokus på avlsmål, uddannelse skalaen og hvad man bør kigge efter for at spotte en god evt. fremtidig ride eller Grand Prix hest.
Bjarne Nielsen
6. Juni 2014
I går blev der afholdt UVM trænings samling hos os på Atterupgaard og det var en god dag. Vejr-guderne var med os og det holdt tørt til det sidste hold havde redet og præcis 13:45 åbnede de for sluserne og det væltede ned.
Capirossi og Selina er blevet udtaget blandt de sidste 10 fem års equipager og skal d. 14 juni en tur til Vilhelmsborg :)
Capirossi

2. Juni 2014

Søndag d. 1. juni stod på en travl championatsdag i Hvalsø.
Det blev til flotte resultater og især Seebach´s sejr i 4 års må fremhæves, da Selina og Seebach sejrede med et samlet resultat på hele 96,6% - vildt!
De opnåede følgende karaktere:
Skridt 9.5, Trav 9.5, Galop 10, Ridelighed, 9.5 Samlet indtryk/kapacitet 9.8. Wauw - vi er meget glade :) Se video længere nede.
Seebach
SeebachEn glad rytter
Bronzemedalje hoppen Atterupgaards Mifune e. Sir Donnerahll/Lord Sinclair blev nr. 4 i 4 års klassen med et flot snit på 84% og i fem års blev Capirossi e. Caprimond/Stedinger nr. 3 med flotte 83% - de er begge ligeledes klar til mellemrunden til september.
MifuneCapirossi
17. Maj 2014
Endnu et hoppeføl er kommet til verden. Det er igen vores ESRDH hoppe Atterupgaards Miranda som er den stolte mor. Denne gang til en smart pige efter Charmeur/Lord Sinclair/Mago xx

15. Maj 2014
Velkommen til Atterupgaards Olga efter Atterupgaards Seebach/Belissimo M/Gribaldi.
Hun er noget så yndig og har fået lange lange ben. Vi glæder os til at følge denne fine pige.
Olga

14. Maj 2014
Så kom det første Seebach føl til Atterupgaard! Vi har fået den smukkeste langbenede hoppe på vores ESRDH & guld for afkom hoppe Atterupgaards MIranda. Nyd billederne af Atterupgaards Miley.
MileyMiley
Atterupgaards Miley

14. Maj 2014 
I morgen torsdag d. 15. maj kl. 15.00, er det tid til den første UVM træningssamling hos træningsleder Finn Greve. Den første samling er blevet delt op i en øst og en vest version, hvilket er utrolig dejligt for vores sjællandske heste.
Vi... vil endnu engang dele vores faciliteter og Atterupgaards Capirossi & Atterupgaard Minaia vil deltage i samlingen.
Vi glæder os til en god faglig eftermiddag/aften med besøg af mange dygtige og spændende equipager

På billedet er tidsplanen for samlingen d. 15. maj 2014 på Atterupgaard
13. Maj 2014
Ledig stilling!
Ledig stilling!
9. Maj 2014
Vi har idag afholdt Ungheste Verdens Mesterskab (UVM) iagttagelse her på Atterupgaard. Det våde vejr har været hårdt for Noagaards baner og få dage forinden blev arrangementet flyttet til os.
Det var en fint arrangement med mange fine equipager. Vi var meget glade for at Atterupgaards Capirossi (5 år) og Atterupgaards Minaia (6 år) blev udtaget til bruttoholdet.


7. Maj 2014
Vi har indgået en samarbejds/sponsor aftale med heste Wellness centeret Healthy Horse i Skibby. Vores heste nyder især godt af træning på vand skridtbånd og Sandie er så utrolig dygtig til dette. Vi kan kun anbefale Healthy Horse og vi har allerede været kunder i mange år.
Healthy Horse

27. Apr. 2014 
Velkommen til endnu et lille nyt medlem i Atterupgaard familien. Denne smukke hoppe er efter Lord Leatherdale/Sandro Hit/Caprimond og hendes mor er Atterupgaards Dallara, som topper indeks listen i dressur for hoppe og er helsøster til Seebach. Hun er født via embryo transfer.
Atterupgaards Dara

26. Apr. 2014
Selina og GRDH Minia var en tur i Vindinge Rideklub og her opnåede de 70,5% og blev. nr. 2 i LA4. Minia mangler stadig lidt "op af midten" rutine, så hun kan slappe helt af inde på banen. Vi var dog yderst tilfredse med hendes præstation og i travturen er hun virkelig imponerende :) 
Fotograf: Sanne Svendsen
Atterupgaards Minaia
Atterupgaards BelafonteAtterupgaards Belafonte

19. Apr. 2014
Besøg Atterupgaards Seebach på Atterupgaard d. 4. Maj 2014 kl. 16:00.
Det er tid til valg af hingst og dette er ikke altid lige nemt. Som avler gør man sit for at vælge rigtigt og forsøge at gennemskue hvad den enkelte hingst i ”virkeligheden” indeholder. For hvordan går og arbejder hingsten når alle tilskuerne er taget hjem og den store flotte hal er pakket sammen?
Med baggrund i de ovenstående tanker - inviterer vi til eftermiddags fremvisning af Fløjhingsten Atterupgaards Seebach søndag d. 4. Maj 2014 kl. 16:00 på Atterupgaard, Atterupvej 11, 4174 Jystrup.
I vil kunne opleve Seebach i alm. rolig daglig træning på hjemmebane og vi kan få en god snak om avl, horsemanship og management sammen med en god kop kaffe.
Vi håber at vores hopper når at levere en lille mini Seebach inden da, men det kan kun tiden vise. Ellers vil I kunne se og møde flere af Seebachs søskende og familiemedlemmer.
Seebach har haft et hårdt program her i starten af 2014 - med 35-dags test og kåring i Herning. Vi har personligt fravalgt af fremvise ham ved de store tidlige hingsteshows med fest og høj musik. Derfor håber vi at I vil komme og besøge ham til dette hyggelige eftermiddags arrangement :)

Besøgf Seebach
17. Apr. 2014
Michael og Atterupgaards Sting var ligeledes til start ved det netop overstående Påske Landsstævne i Solrød Rideklub. Det var deres debut sammen ved et landsstævne og de leverede to flotte turer.
I MB2 opnåede de 69,3% og det rakte til en placering som nr. 3. I MB3 fik de 67,8% og blev første uplaceret. Stort tillykke til Michael og Sting!
Michael & Sting
17. Apr. 2014
På første dagen ved Påske Landsstævnet i Solrød Rideklub debuterede de regerende YR Europamester - Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy i Inter. II og det blev til en god debut med en placering dom nr. 3 med 69,5% Stort tillykke til Cathrine og Cassidy!
Fotograf: Sanne Svendsen
Cathrine & Cassidy
Cathrine & Cassidy
17. Apr. 2014
Se eller gense selveste Carl Hester teste Capirossi i Herning. En hel fantastisk oplevelse og vi er meget glade for at Myhorse TV fik foreviget denne oplevelse.


13. Apr. 2014
Selina havde i denne weekend Guldmedalje hoppen Atterupgaards Minaia til start i Fakse Rideklub og det blev til imponerede 75,17% og en placering som nr. 2 i LA2. Stort tillykke til Selina og Minaia!
Fotograf: Simone Kristensen
Atterupgaards Minaia

13. Apr. 2014
Det første Seebach føl er født og han er nu blevet far til dette fine, smukke og ædle hoppeføl med Baccarat/Romanov på morsiden. Hun er avlet af June og Mogens Worre - Stort tillykke!
Det første Seebach føl
12. Apr. 2014
Året første føl er vel ankommet og dette i form af en flot langbenet hingst e. Belissimo M/Donnerhall/Pik Bube. Der har været gang i den hvide maling for han har tilsnusket sig en lækker blis og fire høje sokker. Mor er vores elskede Elitehoppe - Doreen. 
Fotograf: Sanne Svendsen
Atterupgaards Belafonte
Atterupgaards Belafonte Atterupgaards BelafonteAtterupgaards Belafonte                               Atterupgaards Belafonte
8 Apr. 2014
SPAR hele 20% på reproduktion/inseminering ved brug af DV Fløjhingsten Atterupgaards Seebach, hos Højelse Hesteklinik ApS i 2014 sæsonen.
Her er rigtig mange penge at spare på inseminering og scanninger. Kontakt Dyrlæge Steen Bo Larsen eller Dyrlæge Michael Sinding på tlf. 56-16-80-22 (tast 3).
(Gælder ikke svaberprøver, børbehandling, skyldninger, hormonbehandlinger og opstaldning på Mellemgårdens Insemineringsstation)
Atterupgaards Seebach

8 Apr. 2014
Vil du gerne arbejde med heste efter sommerferien - så har vi måske et job til dig!
Vi søger en fuldtid staldhjælp fra 1. august 2014 :)
Send en besked med bekrivelse af dig selv til Stutteri Atterupgaard (krisitne@atterupgaard.dk) eller ring til Kristine på tlf. 40408110.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Atterupgaards Oilily

6. Apr. 2014
Imponerende debut i stor tur for Atterupgaards Orthilia og hendes nye ejer & rytter Fiona Bigwood. De vandt i går Intermediare II ved et nationalt stævne i England med flotte 72.829%. Vi er utrolig stolte og glæder os helt ubeskriveligt til at følge denne fantastiske equipage i fremtiden :)
Stort tillykke til Fiona og hendes team fra Danmark!
Fiona & Orthilia på opvamningen 

31. Mar. 2014
Så er der video af den dejlige og velgående salgs hest  Donna Davina i alle tre gangarter. Enjoy!

24. Mar. 2014
*ÅBENT HUS på Stutteri Atterupgaard lørdag den 2. august 2014!
Opret straks en notifikation i din smartphone og kom på besøg hos Stutteri Atterupgaard. Vi vil fremvise en flot buket af føl, plage, ungheste, ride/salgs heste samt selvfølgeli...g Fløjhingsten 2014 – Atterupgaards Seebach.
Mere information følger snarest og håber vi ses :)

*OPEN HOUSE on Stud Farm Atterupgaard Saturday 2. August 2014!
Create a notification in your smartphone and come visit Atterupgaard in August. We will show a beautiful selection of foals, youngsters, riding/sales horses and of cause the Champion Stallion 2014 - Atterupgaards Seebach.
More information will follow soon – hope to see you :)

Atterupgaards DeLorean e. Bon Bravour/Sandro Hit/Caprimond

22. Mar. 2014
Ved det firstjernede internationale dressurstævne i Hertogenbosch i Holland spadserede (Atterupgaards) Smeyers Molberg med Marcela Krinke Susmelj i sadlen fredag ind på tredjepladsen i Grand Prix. Equipagen fik 69,94 procent.
Stort tillykke til Equipagen!

21. Mar. 2014
RDH hoppen Atterupgaards Luna e. Welt Hit II/Diamond/Eastern Lad xx er blevet udnævnt Elite hoppe i Dansk Varmblod. Fantastisk!
Luna er efter sølvmedaljehoppen Kermo´s Lady Di´ og bl.a. søster til dejlige Atterupgaards Final Kiss e. French Kiss som er UVM deltager og dobbelt Championatsfinalist.
Hos Atterupgaard fik Luna to dejlige afkom:
2005: Atterupgaards Rohan e. BH. Romanov
2006: Atterupgaards Steinway e. Stedinger (på billedet) Steinway har to gange deltager under DV´s Hingstekåring i Herning - først som hingsteemne og senere som finalist i Unghestechampionatet.
Vi solgte hende ifolet med Stedinger og hun har siden fået en rækken dejlige afkom. Sidste år blev hun mor til finale hingsteføllet Brix Temptino e. Temptation.Atterupgaards Steinway

21. Mar. 2014
Se lige det lille klip ad dejlige og dygtige Donna Davina e. Don Schufro/Solos Landtinus. Det er blot tredje gang at hun leger med piaf fra jorden - hun bliver rigtig sej tror vi!

19. Mar. 2014
Så er der video fra Herning af Capirossi og Selina under Deres program ridning.
 
18. Mar. 2014
Endnu et Atterupgaard afkom nærmer sig Grand Prix og hvor vi dog glæder os til at se Atterupgaards Cassidy og hans ejer og rytter Cathrine Dufour debuterer på det niveau.
Se lige dette eminente træningsbillede taget af fotograf Sanne Svendsen.
Cassidy & Cathrine Dufour
 
14. Mar. 2014
Flere gange under den netop overståede Hingstekåring i Herning, måtte vi alle stå med tårer i øjnene og på trods af det er det stadig svært at forstå..
4 årige Atterupgaards Seebach e. Sandro Hit/Caprimond/Donnerhall viste sig rigtig flot både for hånd og under rytter Selina H. Solberg. De deltog i de to Hingste gangartsklasser for 4 & 5 årige hingste og opnåede følgende karakterer:
Skridt 9.0, Trav 8.0, Galop 9.5, Ridelighed 9.0, Samlet indtryk/kapacitet 9.0 og lå med i toppen i begge klasser.
Søndag skete der det som vi ikke engang havde overvejet at tænke på – Seebach blev udnævnt til Fløjhingst i holdet for 4 års hingste! Vi troede nærmest slet ikke på den ”stakkels” DV medhjælper som bragte os nyheden og bad os holde klar bag tæppet. Udover fløj pladsen fik han som hingst nr. 40 i rækken tildelt Åge Ravn Vandrepokal, som tildeles den bedste færdigkårede DV 4 års dressurbetonede hingst. Som toppen af kransekagen kom nyheden om at han ligeledes fik tildelt en opdrættermedalje i sølv. WAUW!!

Team Atterupgaard Herning 2014

Seebach og Selina i galop                  Seebach og Selina i trav
Seebach Fløjhingst 2014

Vi havde ligeledes den 5 årige vallak Atterupgaards Capirossi e. Caprimond/Stedinger/May Sherif med i Unghestechampionats finalen under Selina H. Solberg. Torsdag leverede De et super ridt og fik et kæmpe bilfald af publikum. Et flot, ubesværet, elegant og letfodet ridt med kun to mindre misforståelser. Capirossi laver en lidt spændt tilbagetræning v. C og misforstår kort Selina i halvbuen for lang tøjle – han springer i galop, men er rettet afslappet ned igen på få spring. Det var en meget tilfreds Selina som kunne hilse af, vi kunne juble og derfor må vi nok indrømme at vi blev lidt skuffede over de point han fik torsdag.
Søndag stod den på fremrytter test og det var som alle nok ved - selveste OL guld vinder Carl Hester, som skulle have æren af at teste de 33 unge dressurheste.
Carl kom fint i sadlen på Rossi og han var så helt stille de første runder og vores puls nåede at stige yderligere… MEN hans første ord var ”Sometimes there´s just nothing to say – this horse is amazing” Derfra ville roserne næsten ingen ende tage – FANTASTISK!
Selina lignede nærmest et kæmpe smil med ridehjelm på og hun var godt supporteret i hjørnet af Denise og Katrine. Det eneste Carl kunne sige var (som vi godt ved) at han pt. mangler den sidste skulderfrihed i galop.
Carl gav Capirossi topkarakteren 10 for ridelighed og 9 for kapacitet! Han udnævnte ligeledes Capirossi til den gladeste hest i søndagens heat og dermed blev han vinder af Hestens Værn Ærespræmie.
Efter fremmedrytter testen rykkede Capirossi og Selina op fra nr. 20 til nr. 2 og endte som samlet nr. 8 med 848 point.


Capirossi og Selina under Deres program ridt 
Capirossi - æresrunde                                             Meget glad hest & rytter
  Carl Hester Tester Capirossi. Foto: Maria Mortensen Capirossi - æresrunde Foto: Maria Mortensen3 årige Atterupgaards Kingston e. Krak C/De Niro/Sandro Hit, blev ved forbesigtigelsen i januar udtaget som hingsteemne. Han viste sig fra sin bedste side under alle fremvisninger og vi kan kun være tilfredse med ham.
Han har de længste ben og er super ædel med godt udtryk - dog mangler stadig noget fylde, som jo vil komme med alderen. Han har ikke en svag gangart, men er yderst velfungerende i alle tre og hans skridt bevægelse er i en klasse for sig. Kingston slap ikke igennem nåleøjet, men han var en drøm at have med i byen og havde gode nerver når han var i ringen – Dejligt!

Smukke Kingston
8 årige Atterupgaards Final Kiss e. French Kiss/Diamond/Eastern Lad XX, var sammen med sin rytter og ejer Jens Østergaard til start i konkurrenceklasserne under årets kåring, . Det blev til to flotte turer i PSG og PSG Kür med henholdsvis 71,9% & 71,2%. Dejligt at kunne nyde sit opdræt flot fremvist, i flotte omgivelser og vi glæder os til at se dem sammen i aktion igen.

Final Kiss og Jens Østergaard


4. Mar. 2014
Er du nysgerrig omkring hvilke føl vi venter i 2014? Så tjek vores kommende Årgang 2014 ud. Vi venter føl efter bl.a. vores egen Atterupgaards Seebach, Belissimo M, Lord Leatherdal, San Amour og Charmeur.
Vi glæder os til at møde alle de søde små, i løbet af foråret og sommeren.
På billedet ses fine Atterupgaards Tinkerbell e. Fidertanz - Sandro Hit - Feinbrand
Atterupgaards Tinkerbell
3. Mar. 2014
Hingstekåringen i Herning nærmer sig og vi får materiale ind af døren. Vi vil lige dele er par billeder af Seebach´s fine Roll-up og Flyer. Håber vi ses i Herning til en hingste snak i stalden. 
Flyer
Roll-up
25. Feb. 2014 
Fantastiske Atterupgaards Seebach hygger sig ude på banen i den smukke forårs sol.
Nyd videoen af vores top lækre unge herre, som nyder livet ovenpå en flot bestået 35 dags test - inden han skal fremvises til endelig kåring under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning 6.-9. Marts 2014. 
   
 
24. Feb. 2014
Selina H. Solberg og Atterupgaards Capirossi e. Caprimond/Stedinger/May Sherif har igen været til start, denne gang til C-stævne i Fredriksværk Rideklub. Capirossi var den yngste dreng i LA1'en, og det blev til flotte 72,228%, hvilket gav en 2.plads, kun 0,5 point bag førstepladsen. 
 
3. Feb. 2014
Selina H. Solberg havde i weekenden Atterupgaards Capirossi e. Caprimond/Stedinger/May Sherif med til start ved Solrød Rideklubs C-stævne i dressur. I lørdagens LA1 var det en meget nervøs Capirossi der var inde på banen, men Selina fik alligevel vist ham godt frem og blev 1.uplaceret som nr.4 med 67,59%. I søndagens LA1 var Capirossi faldet bedre til og ekvipagen fik redet et meget flot program til 75,18% hvilket holdt til 2.pl, kun 1,5point fra 1.pl.
 
 Atterupgaards Capirossi 2013

30. Jan. 2014
Selina H. Solberg og Atterupgaards Capirossi e. Caprimond/Stedinger/May Sherif debuterede LA1 ved Mistsjælland Rideklubs stævne d. 26.jan. Ekvipagen sejrede med 72,402% med et program fyldt med gode højdepunkter. Selv om Capirossi stadig er ung og urutineret, viser han gode takter. Vi glæder os til fortsættelsen!

30. Jan. 2014
Michael Sinding og Atterupgaards Sting e. Stedinger/Donnerschlag/Rambo havde deres første start i det nye år ved C-stævnet i Vestegnens Rideklub d. 25.jan. Det blev til sejr med 68,289% i MB2.
På videoen ses Michael og Sting i et tidligere sejrs ridt i Frederiksværk.
 
 

 

Atterupgaards FoxtrotAtterupgaards Foxtrot

 
Har du kendskab til nyheder/resultater/placeringer opnået af Atterupgaard avlede heste, vil vi meget gerne høre om det og bringe dem på denne side.
Skriv til Atterupgaard på Facebook, via Kontakt eller direkte til vores Webmaster - Katrine Sandholt Møller på; kat.sandholt@gmail.com
  

Atterupgaards KingstonAtterupgaards Kingston

Atterupgaard | Atterupvej 11, 4174 Jystrup - Denmark | Tlf.: +45 40408110 | kristine@atterupgaard.dk