NYHEDER 2017 / NYHEDER 2016

NYHEDER 2016

Her bringe vi løbende nyheder fra Atterupgaard og om Atterupgaard avlede heste.

1. dec. 2016
Nyd lige disse to fotte billeder af Molberg og Orthilia in action under OL i Rio 2016. Billederne er taget af Ridehesten.
 
28 nov. 2016
Super seje Cathrine og Atterupgaards Cassidy har endnu engang leveret top resultater i international dressur efter to flotte ridt ved CDI5* i Stockholm. Stort tillykke fra de stolte avlere
  
21 nov. 2016
En kæmpe tak skal lyde til Hillerød Horse Show og Ridehesten for den søde lykønskning/hyldest for vores avlspræstation i forbindelse med OL i Rio. Vi er meget taknemmelige. Ligeledes stort tillykke til Susanne og Stinna med de flotte medaljer ved PL. 


20 nov. 2016
Atterupgaards Tallulah SRDH e. Fassbinder/Sandro Hit og Selina deltog igår i Severos clinic i Hillerød. Den dejlige hoppe tog sig rigtig godt ud og opførte sig eksemplarisk. Tallulah er forresten til salg.
19 nov. 2016
Lidt video fra "arkivet" af vores skønne livlige røde dame Atterupgaards Ophelia e. Belissimo M/Gribaldi ud af OL sølv vinder Atterupgaards Orthilia. Her lidt video fra mellemrunden på Heslegård tilbage i september.
16. nov. 2016
Lidt frisk video af vores super dejlige, velgående og meget ridelige Atterupgaards Capirossi e. Caprimond/Stedinger født 2009. Capirossi rides for tiden af dygtige Sidsel M. Riis.
Capirossi er til salg/for sale.

Atterupgaards Capirossi by Caprimond/Stedinger. Participated at the World Cup for young horses in Verden 2015.
Noble, well moving and very rideable gelding born 2009, 168 cm.
For sale. Contact 0045 40408110.
*The horse is located in Denmark.
11. nov. 2016
Hvis I ikke allerede har set videoen, så nyd lige Atterupgaards Final Kiss e. French Kiss/Diamond under Cathrine Dufour - som pt. har ham i træning for den nuværende ejer med henblik på salg. Wauw!
10 nov. 2016
Vi er stolte over at vores to super lovende 2 års hopper Atterupgaards Demeter e. San Amour/Caprimond/Donnerhall og Atterupgaards Medea e. Charmeur/Lord Sinclair/Mago XX er solgt til den tyske fodboldspiller Thomas Müller. Vi er sikre på at de to damer får det rigtig godt hos Thomas og Lisa.

8. nov. 2016
Super smukke og velgående Atterupgaards Wilhelmina e. BH Zack/Weltmeyer er solgt til Annika Pedersen i Norge. Stort tillykke og vi glæder os til at følge jer i fremtiden
  
8 nov. 2016
Laura Mølvig og hendes skønne Atterupgaards Wolfgang får flere og flere ture op af midten i GP og ved weekendens landsstævne på Heslegård blev det endnu engang til flotte procenter. Stort tillykke!


6 nov. 2016
Der var flere dygtige Atterupgaard heste ved egnethedstest i region 2. Mandalay og Botticelli gik begge til 830, Don Ferrante til 820 og Tinkerbell til 790 point.
En stor tak skal lyde til Equifirst og Lobri Rideudstyr for de meget flotte ærespræmier vi modtog ved DV's e-test i Region 2.

Mandalay og Botticelli er klar til Unghestechampionats finalen i Herning 2017.


1 nov. 2016
Vores dejlige Atterupgaard Wagga Wagga e. Welt hit II/Lord Sinclair er solgt til Jennifer Miller-Davis i USA. Salget er formidlet af Dressurstald Willum Thomsen som stået for Wagga´s uddannelse i 2016. De har lavet et eminent stykke arbejde med ham. Stort tillykke til Jennifer og tak til Rune og Joachim for et super samarbejde.
Se video af Joachims sidste ridetur på den store dejlige dreng.
24. okt. 2016
Årets championats finaler i Odense er overstået og vi er stolte af alle Atterupgaard hestene.
Mifune og Erik dansede sig direkte i A finalen efter en top placering i indl. runde. Annitta og Kingston avancerede til flotte 8,36 i B finalen. Mahonia avancerede til 8,16 i B finalen og Botticelli leverede en langt mere afspændt tur i B finalen som dog desværre ikke blev honoreret med flere point. Don Ferrante leverede to stabile ture og viste sig som en meget cool 4 års hest.
Ophelia kunne desværre ikke helt klare den intense stemning i Kingsland arena og Selina måtte opgive. Vi glæder os dog til fremtiden med denne super talentfulde og følsomme dame.
 
1. okt. 2016
Alle 16 hopper er nu scannet drægtige ved dag 70 :) Vi er vildt glade og glæder os til vores kommende store årgang 2017
 
30. sep. 2016
Stort tillykke til Laura og Atterupgaards Wolfgang som i weekenden debuterede i GPS til flotte 69,2%.
 
26. sep. 2016
Sportsponyen Atterupgaards Noma e. Røgils Diablo blev i weekenden nr. 2 ved DSP 4 års championat under Camilla Madsen som blot har redet Noma i en uge.
 
25. sep. 2016
Atterupgaards Botticelli blev flot nummer 5 ved mellemrunde øst med i alt 8.66 og Don Ferrante blev nr. 7 med 8.62 - begge dejlige drenge er klar til 4 års finalen i Odense til Oktober. Tinkerbell leverede ligeledes en flot tur til 8.52 - vilket pt. præcis holder dem udenfor finalen i Odense. Det er bestemt de små decimaler som afgør om man får en billet til 4 års finalen i år.
Tinkerbell
 
Mahonia blev nummer 2 m. bl.a. 9.5 i trav og Kingston nummer 3 i 5 års og de er begge klar til 5 års finalen i Odense.
Mahonia
 
Både Ophelia og Mifune er klar til 6 års championats finalen og dvs. at vi har hele 6 heste klar til Odense - to stk i hver årgang. Wauw :)
Ophelia

Ophelia blev i samme weekend også distrikts mester for hold i distrikt 3, sammen med de andre dygtige ryttere fra Vallø Rideklub.
 
10. sep. 2016
Selina og Hans-Kristian blev i dag gift på Næsbyholm Slot. Stort tillykke og tak for en eventyrlig dag samt efterfølgende fest.
http://www.ridehesten.com/…/selina-hundstuen-solberg-…/43186 


8. sep. 2016
Video fra daglig træning af vores charmerende hingst Atterupgaards Botticelli e. Benetton Dream/Caprimond.
4. sep. 2016
Tre dejlige Atterupgaard heste er i denne weekend gået videre til championats mellemrunden ved kvalifikationen i Frederiksværk. Det drejer sig om 5 årige Mahonia BRDH e. Stedinger/Lord Sinclair som bl.a. fik tildelt topkarakteren 10 i trav. Stort tillykke til ejer Charlotte Hamilton. 5 årige Tallulah SRDH e. Fassbinder/Sandro Hit blev nr 3 med ialt 8,3 - stort tillykke til ejer Mette B. Andersen. Tallulah's lillesøster 4 årige Tinkerbell RDH e. Fidertanz/Sandro Hit gik i går videre i 4 års og ligeledes et stort tillykke til ejer Kristian B. Safft.

3. sep. 2016
Globalt er det heller ikke gået ubemærket hen at tre af de deltagende heste ved OL i Rio er født hos os. Vi er meget taknemmelige for alt den positive opmærksomhed.

28. aug. 2016
Vores to skønne tre års hopper Atterupgaards Mildura e. BH Zack/Lord Sinclair og Atterupgaards DeLorean e. Bon Bravour/Sandro Hit blev begge i dag tildelt opdrætter medalje i sølv og DeLorean var fløj i hendes hold.
DeLorean
DeLorean27. aug. 2016
SO amazing - we have received a breeders achievement medal in gold from Danish Warmblood after Cassidys, Molbergs and Orthilias performance in Rio!! Wauw we are amazed and super happy.


15. aug. 2016
TV2 Lorry var på besøg, da vi med svedige hænder nød synet af Orthilia og Cassidy i den individuelle finale - hvor det trods nogle ærgerlige fejl blev til flotte procenter til begge equipager.
Se indslaget her:
http://www.tv2lorry.dk/…/…/stor-dag-stutteriejer-fra-hvalso…  

14. aug. 2016
Vores dejlige Atteupgaards Mildura e. BH Zack/Lord Sinclair blev dagens bedste hoppe med bl.a. to gange 9 af testrytter og udtaget til Eliteskuet ved dagens hoppekåring i region 1.
 
Vi havde ligeledes vores dejlig 4 årige Atterupgaards Wilhelmina e. BH Zack/Weltmeyer med. Hun blev kåret i RDH med en meget flot beskrivelse og gik som reserve fløj. Hun opnåede bl.a. 8,5 i trav og ridelighed. En rigtig dejlig hoppe til både avl og top sport - Wilhelmina er til salg.


13. aug. 2016.
Atterupgaards Orthilia vinder OL hold sølv og er videre til kür finalen. Atterupgaards Cassidy er efter endnu et super ridt ligeledes klar til kür finalen sammen med Cathrine.

12. aug. 2016
Vi behøver vist ikke sige to gange at vi er SÅÅÅÅ utrolig stolte af Cassidy, Orthilia og Molberg samt Deres super dygtige ryttere. Alle tre equipager kan vi nyde endnu engang senere i dag i GPS og to af dem ligger individuelt i top 10 og Orthilia pt. ligeledes til hold sølv! Det er virkelig en drøm (som man faktisk ikke har turde drømme) der er blevet til virkelighed :)
http://sn.dk/Sport-DB/Glaede-paa-Atterupgaard/artikel/593294
 

5. aug. 2016
Hestene og Deres ryttere er vel ankommet til Rio og her nyder Atterupgaards Cassidy og Atterupgaards Orthilia en bid Sydamerikansk græs. Vi glæder os rigtig meget til at se dem og Molberg i aktion i næste uge. Foto: Liz G. Walsh


2. aug. 2016
Atterupgaards Tinkerbell e. Fidertanz/Sandro Hit er idag blevet kåret i RDH efter en flot stationsafprøvning i Frederiksværk. Stort tillykke til ejer Kristian B. Safft.


31. jul. 2016
Fantastiske Fiontini e. Atterupgaards Fassbinder/Romanov ejet og opdrættet af Hanne Lund og Henrik Hansen genvandt på flotteste vis Deres verdensmester titel.

31. jul. 2016
Stort tillykke til Laura og Atterupgaards Wolfgang med den flotte GP sejr på Møllebakken - dette er blot Deres anden GP start.


30. jul. 2016
Så er indslaget fra Kanal Roskilde tilgængeligt på Youtube. Snup en kop kaffe og brug en halv time foran skærmen til at se og høre lidt mere om os
28. jul. 2016
Vi har haft et fantastisk reproduktionsår i 2016 og vi venter pt. ikke færre end 16 føl i 2017.

- Ibiza/Donnerhall (Doreen)
- Ibiza/Zack (Mildura) embryoføl
- Ibiza/Stedinger (Delaila) embryoføl
- Ibiza/Sandro Hit (Dolores) embryoføl
- Quantensprung/Benetton Dream (Ohara)
- Franziskus/Bon Bravour (Delorean) embryoføl
- Franziskus/Bon Bravour (Delorean) embryoføl
- Foundation/Bon Bravour (Delorean) embryoføl
- Botticelli/Donnerschlag (Olivia) embryoføl
- Botticelli/Belissimo M (O2) embryoføl
- Botticelli/Belissimo M (Ophelia) embryoføl
- Botticelli/Lord Sinclair (Miranda)
- Bon Coeur/Caprimond (Dicte)
- Franziskus/Zack (Mildura) embryoføl
- Botticelli/Gribaldi (Odessa)

Herunder ses et billede af et 8 dage gammelt embryon i bunden af en petriskål taget med telefonens kamera gennem mikroskopet.


21. jul. 2016
Stort tillykke til Heidi Braae med købet af skønne Atterupgaards Dolores e. Sandro Hit/Donnerhall/Pik Bube. Dolores er søster til OL aktuelle Atterupgaards Cassidy.


19. jul. 2016
Så blev det officielt at Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy er udtaget til OL i Rio. Det betyder at Cassidy kan joine Orthilia og Molberg på den anden side af jorden til August. Behøver vi sige at vi er meget stolte over vores opdræt og kæmpe tillykke til de dygtige ryttere og teams bag.

http://www.dif.dk/da/nyt/dif-nyheder/2016/juli/20160719_ridning   
 


17. jul. 2016
Sejeste Botticelli og Selina vinder 4 års kval. I Hillerød efter en super fremvisning, som blev belønnet med 9.6 i trav, 8.5 i skridt, 8.5 i galop, 9.5 i ridelighed og 9.5 i kapacitet!! Don Ferrante e. Don Frederico/Stedinger blev nr. 3 ligeledes efter et super ridt til ialt 8.98 med bl.a 9.3 i galop.
Atterupgaards Ophelia e. Belissimo M/Gribaldi og Selina vandt 6 års championats kval. I Hillerød med bl.a 9.5 i trav. Dygtige piger!


14. jul. 2016
UVM i Ermelo nærmer sig og vi er så heldige at KWPN har inviteret vores Atterupgaards Botticelli e. Benetton Dream/Caprimond til at deltage i Deres "Four-year-old stallion test" som går torsdag d. 28. Juli 2016. Selina glæder sig til at fremvise den smukke dreng og vi glæder os til at nyde ham i de flotte omgivelser :)
Atterupgaards Botticelli by Benetton Dream/Caprimond has been invited by KWPN to participate in the four-year-old stallion test at the LONGINES FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses in Ermelo.
 
11. juli 2016
Nedenfor billeder af vores dejlige årgang 2016 - galleriet vil blive opdateret løbende.

Er du på udkig efter din kommende dressurhest, avlshoppe eller drømmer du måske om OL og større mesterskaber? Så kunne din næste stjerne være blandt vores årgang 2016.

Are you looking for your future dressage horse, breeding mare or maybe even your future Olympic partner? Then your future star might be among our 2016 foal collection.

2016 stallions/colts for sale:
Atterupgaards Degas (Dream Boy/Stedinger/Lord Sinclair/Mago XX) out of Atterupgaards Minaia GRDH.
Atterupgaards Firestone (Fürsten-Look/Benetton Dream/Gribaldi/Donnerschlag) out of Atterupgaards O´hara RDH.
Atterupgaards Barcelo (Bon Coeur/Caprimond/Donnerhall/Pik Bube) out of Atterupgaards Dicte ERDH.

2016 mares/filly’s for sale:
Atterupgaards Day (Vilancio/Jazz/Caprimond/Donnerhall/Pik Bube) out of Atterupgaards Dawn RDH.
Atterupgaards M? (Dante Weltino/Stedinger/ Lord Sinclair/Mago XX) out of Atterupgaards Mahonia BRDH.
Atterupgaards Mimosa (Dante Weltino/ Stedinger/Lord Sinclair/Mago XX) out of Atterupgaards Minaia GRDH.

Contact Kristine on +45 40408110

5. juli 2016
Atterupgaards Orthilia er nu officielt udtaget til OL i Rio som en del af GRB holdet! Nu krydser vi alt for at de nyslåede Danmarks mestre Atterupgaards Cassidy og Cathrine Dufour ligeledes bliver udtaget, så Cassidy kan joine Molberg og Orthilia i Rio. Vi er meget stolte og meget taknemmelige over at vores dejlige opdræt er i hænderne på så kompetente ryttere og teams. 


4. juli 2016
Selina havde Atterupgaards Wilma e. Krack C/Weltmeyer og Atterupgaards Ophelia e. Belissimo M/Gribaldi til start i Odsherred i Rideklub og det blev til flotte resultater.
Wilma sejrede i LA1 og Ophelia sejrede i LA5.
Foto: Wilma ved DV´s E-test i 2015. Fotograf: Mikala Bagge


26 juni 2016
Smukke Atterupgaards Delorean e. Bon Bravour/Sandro Hit/Caprimond/Donnerhall leverede i dag en super præstation ved DV kåring i Ringsted (region 2). Hun gik fløj i sit hold efter en flot rideprøve til 810 point og blev udtaget til Eliteskuet 2016. Afslutningsvis blev hun udnævnt til Årest bedste dressurbetonede hoppe i region 2. 

Fotograf: Mikala Bagge26 juni 2016
Atterupgaards Botticelli er nu kåret i tysk Oldenburgerverband, hvor han har gået afprøvning med et fantastisk resultat på 8,40. Han står til rådighed for interesserede avlere. Botticelli er efter Grand prixhingsten Benetton Dream og Atterupgaards Dicte efter Caprimond, og er således halvbror til Atterupgaards Seebach og Fassbinder. Moren Dicte er helsøster til den nyslåede danmarksmester Atterupgaards Cassidy.
 
Vi lægger ud med at tilbyde avlerne at bruge denne hingst til en billig 1. rate på 1500,- (2. rate 5000,-) + moms. Kontakt Kristine på 40408110.

Læs meget mere om Botticelli på hans side ved at trykke på billedet.

25. juni
Mildura nr. 2 i finalen v. Blue Hors 3 års championatet. Sportstype 9,5, trav 8,5, galop 8,5, skridt 7, ridelighed 8,5, potentiale som dressurhest 8.

19. juni 2016
Atterupgaards Cassidy og Cathrine Dufour Danmarksmestre for Senior 2016!!
Det er simpelthen SÅ imponerende hvad de to har formået at opnå sammen gennem Deres karriere og vi tør næsten ikke tænke på fremtiden.
Efter at have vundet samtlige tre runder ved DM på Broholm kunne De i dag krones som Danmarksmestre 2016.
GP = 76,8%
GPS = 79,686%
GP kür = 83,9%
Kæmpe stort tillykke fra nogle meget lykkelige avlere :) 

Fotograf: Sanne Svendsen
15. juni 2016
Super dejlig dag til Deu. OLD. hoppekåring ved HP Horses i Hillerød. Vi havde medbragt tre dejlige DV registrede damer som alle blev kåret i Hauptpremie (det der før var Statspremie).
4 årige BRDH Atterupgaards Mandalay e. Stedinger/Lord Sinclair blev kåret med bl.a 8,5 i både ridelighed og trav.
Atterupgaards DeLorean e. Bon Bravour/Sandro Hit fik dagens højeste rideligheds karakter på 9 og hun er i den grad klar til næste weekends DV kåring.
Atterupgaards Mildura e. BH Zack/Lord Sinclair fik bl.a. 9 i trav og med hendes title som Årets 2 års 2015 i DV - glæder vi os ligeledes til at fremvise hende til DV kåring i august.


12. juni 2016
Atterupgaards Mifune vandt i dag MB0 med 74% i Frederikshavn.


10. juni 2016
Molberg og Marcela er nu officielt klar til OL i Rio 2016!


6. juni 2016
Atterupgaards Orthilia og Fiona Bigwood strøg til tops i GPS i Roosendaal.


30. maj 2016
Atterupgaards Kingston e. Krack C/De Niro og Annita Duss kvalificerede sig i weekenden til mellemrunden for 5 års heste og vandt ligeledes LA1 med godt 76%. Kæmpe stort tillykke! 


15. maj 2016
Super flot sejr til Cathrine og Cassidy ved gårsdagens Nations Cup GP i Odense - kæmpe stort tillykke!


10. maj 2016
Endnu en Grand Prix hest født på Atterupgaard! Atterupgaards Wolfgang e. Welt Hit II/Lord Sinclair (mor; Atterupgaards Miranda), havde i weekenden sin GP debut i FVR med sin ejer og rytter Laura Mølvig. Laura købte Wolfgang hos os da han var to år gammel og hun har selv uddannet ham med hjælp fra Susanne Seierskilde på jorden. Stort tillykke med den flotte debut (65,2%) - vi glæder os til flere flotte ridt i fremtiden :D
Foto: Rikke Iversen.


10. maj 2016
Atterupgaards Wagga Wagga og Rune Willum leverede to flotte ridt ved weekendens smukke landstævne i Frederiksværk. I fredagens MB1 blev det til 68% og en placering som nr. 4. I lørdagens MB3 blev det til flotte 70,7% og placering som nr. 3.


10. maj 2016
Seebach og Michael vandt i weekenden LA2 i Holbæk med flotte 74,8%. Tak til klasse sponsor M´S Foder.
 
3. maj 2016
I går kunne vi byde velkommen til Anne-Sofie Laudrup Høpner som er startet hos os som rytter. Vi glæder os til et godt samarbejde. På billedet ses Anne-sofie på Touché og Selina på Dolores.

2. maj 2016
Munkedal Horses har netop købt to af vores dejlige 4 års heste. Det drejer sig om Atterupgaards Manilla e. BH Don Olymbrio/Michellino (Mor: Atterupgaards Magnolia) og Atterupgaards Belucci e. Belissimo M/Caprimond/Donnerhall (Mor: Atterupgaards Dicte).

Vi ønsker stort tillykke med disse to skønne heste og glæder os til at følge dem.


1. maj 2016
Fantastisk dobbelt sejr i Saumur til Fiona og Orthilia. I dagens GPS endda med en score tæt på de magiske 80% - vi behøver vist ikke sige at vi er utrolig stolte!


1. maj 2016
På Atterupgaard søger vi friske afløsere/tilkaldevagter til weekend og evt. hverdage ved sygdom og når vi har brug for ekstra hjælp. Arbejdet består i ind/udlukning, tildeling af hø/halm, fodring mm. Aflønning på time basis. Kontakt Kristine på tlf. 40408110


24. apr. 2016
Michael og Seebach var i går til start i LA1 - Seebach´s første program start og man må sige at det gik eminent! De opnåede hele 80% og vandt kæmpe stort.

       
 
24. apr. 2016
Fantastisk flot præstation af Cathrine og Cassidy I Hagen. I et meget stærkt felt opnåede de flotte +73% i GP og +72% i GPS. De er nu udtaget til bruttotruppen til OL i Rio. Fantastisk!! Se video fra Deres GPS ridt nedenfor.
12. apr. 2016
Mens GRDH Atterupggards Minaia var til stævne på Ertebjerggaard blev hun mor (via embryo transfer) til et skønt hoppeføl e. Benetton Dream/Stedinger/Lord Sinclair. Denne smukke pige kommer til at hedde Atterupgaard Minilaya og man kan vist kalde hendes biologiske mor for en rigtig karriere kvinde.
Billeder kommer.


11. apr. 2016
Det har været en forrygende stævne weekend for Atterupgaard hestene og dette vel og mærke på flere niveauer. Selina havde Ophelia og Kawasaki til start i LA1 og det blev til to røde sløjfer. Selina havde ligeledes Minaia til start på Ertebjerggaard og de opnåede to flotte blå sløjfer i MB0 og MB2. Tak til Natalie Horsecare for de flotte ærespræmier.
Pernille Krummel debuterede hendes Lorelei e. Samarant i LA2 og blev nr. 2 - tillykke med den flotte debut!
Sidst MEN slet ikke mindst blev det til dobbelt sejr i GP og GPS ved Zeeland Outdoor International i Holland til Orthilia og Fiona
 
2. apr. 2016
Sommergræs tiden nærmer sig og på Atterupgaard tilbyder vi sommergræs inkl. dagligt opsyn og tildeling af vitaminer til 1 og 2 års hingste. Pris; 1500 kr. inkl. moms pr. måned. Kontakt Kristine på tlf. 40408110
 
21. mar. 2016
Dejligt nyt fra Californien. Sting e. Stedinger er kun i begyndelsen af sin voltigerings karriere, men ligner allerede en der nyder jobbet i det skønne vejr hos Woodside Vaulters.
20. mar. 2016
Meget smuk Equsana video filmet hos os på Atterupgaard. Seebach, Minaia, Wagga, Mandalay og størstedelen af vores unge heste er med i den flot producerede video som bl.a. er filmet med en drone.
 
 
18. mar. 2016
Herning 2016 
Unghestechampionat;
Damerne var lige lovlige "glade" og for spædte under programridningen i unghestechampionatet. Selina måtte opgive på Wilma, da hun var så bange at hun ikke kunne få hende ned i den anden end af hallen. Vi brugte istedet tiden inde i hallen på trække hende stille og roligt rundt. Mahonia og Thallulah var meget spændte men kom hæderligt rundt på banen. Heldigvis kom de begge stærkt igen under testrytter hvor de var faldet mere til. Kingston og Anita leverede et meget nydelige og stabilt program - den hest er bare en rigtig guttermand.

Hingstekåring;
Botticelle viste sig godt i Herning omend at han desværre blev en smugle spændt i starten af fremvisningen under rytter. Desværre faldt han i denne omgang ikke i DV smag - men vi er stadig helt tossede med den hest!
 
Testrytter;
Det blev til flotte karakterer til Atterupgaard hestene fra testrytter Charlotte Dujardin. Kingston e. Krack C/De Niro fik 8.5 i ridelighed og 9 i kapacitet hvilket rakte til en samlet placering som nr. 9. Pigerne var faldet lidt bedre til og opførte sig eksemplarisk. Charlotte delte masser af rosende ord ud til begge heste. Mahonia e. Stedinger/Lord Sinclair opnåede 8*8 og Thallulah flotte 8,5*9. Tak til alle som kom forbi og hilste på i løbet af dagene i Herning.

    
Fotograf: Horsenews.dk v/ Mikala Bagge

Nedenfor lidt video af Botticelli under onsdagens træning i Boxen.
9. mar. 2016
Se video i fuld længde af vores dejlige hingst Atterupgaards Botticelli e. Benetton DReam/Caprimond/Donnerhall. Bror til hingstene Atterupgaards Fassbinder e. Fürst Heinrich og Atterupgaards Seebach e. Sandro Hit.
24. feb. 2016
Vi har indgået et samarbejde med GP rytter Anne R. Troensegaard omkring vores skønne seks årige vallak Atterupgaards Kawasaki e. Krack C/Stedinger. Vi glæder os til at se hvad 2016 vil bringe for dem
22. feb. 2016
Atterupgaards Mahonia BRDH e. Stedinger/Lord Sinclair har modtaget den flotte vandre pokal fra Den sjællandske hesteavlsforening for Dansk Varmblod for hendes flotte resultat ved egnethedstesten smile emoticon Atterupgaards Dido SRDH e. Royal Hit/Donnerhall vandt den i 2008 og Atterupgaards Minelli SRDH e. Stedinger/Lord Sinclair (Mahonias helsøster) vandt den i 2009.
 
20. feb. 2016
Molberg og Marcela viser gode takter frem mod Rio. 72,08% ved World Cup kval. I Neumunster og placeret som nr 6.


19. feb. 2016
Masser af dejlige Atterupgaard damer i toppen af DV hoppe dressurindexet for 2015


14. feb. 2016
Atterupgaards Tallulah SRDH e. Fassbinder/Sandro Hit og Selina vinder LA1 i Nyskovens Rideklub med flotte 73,9% Stort tillykke til ejer Mette B Andersen.

8. feb. 2016
Smukke Atterupgaards Wagga Wagga e. Welt Hit II/Lord Sinclair og Rune Willum Hansen vandt igår i flot stil MB2´en i Slagelse Rideklub m. 70,2%

31. jan. 2016
Selina var på pletten ved DV region 2's generalforsamling for at tage imod vandrepokalen for året bedste dressurbetonede 3 års hoppe i regionen - aka Atterupgaards Mandalay. Tak til DV region 2!

10. jan. 2016
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy er endnu engang internationalt top placeret. Denne gang ved 3*CDI i Dracten – stort tillykke!!


7. jan. 2016
Fantastiske Atterupgaards Wolfgang e. Welt Hit II/Lord Sinclair og hans top dygtige rytter Laura Mølvig er snart klar til Deres debut i Grand Prix. Nyd dem i Deres daglige træning nedenfor.
5. jan. 2016
Tre fantastiske Atterupgaard heste er kvalificeret til OL i Rio 2016. Vi håber ligeledes at de vil blive udtaget til at deltage og krydser seriøst fingre! De skønne heste er; Cassidy, Molberg og Orthilia.

1. jan. 2016
2015 was a great year with several highlights for the Atterupgaard horses
- Atterupgaards Orthilia and Molberg participated at the European Championships in Aachen and each won several international GP´s.
- Atterupgaards Cassidy had debut in International senior Grand Prix and won in Sweden and Holland.
- Atterupgaards Capirossi participated in the World Championship for young horses in Verden.
- Atterupgaards Mildura became DWB Championess for 2 year old horses at the DWB Eliteshow.
- Atterupgaards Tallulah was awarded a breeders medal in silver at the DWB Eliteshow.
- Atterupgaards Mandalay became mare of the day and was awarded a breeder medal in bronze.
On top of that several Atterupgaard horses have done super at the national shows – Wellington, Wolfgang, Faramir, Wagga Wagga, Sting, Minaia, Rammstein, O2, Ophelia, Mahonia, Tallulah, Wilma, Carlsson, Steinway and Drachmann.
We look forward to a hopefully just as wonderful 2016 and next stop is the DWB Stallion Grading in Herning – hope to see you all!
Atterupgaard | Atterupvej 11, 4174 Jystrup - Denmark | Tlf.: +45 40408110 | kristine@atterupgaard.dk